December in Algarve ( Albufeira)

20171231_151639

Wil    je  de   koude   wintermaanden    ontvluchten   en heb jij behoefte aan zon en  zee ? dan   kun   je   in   december    naar   Albufeira    gaan. In   Albufeira  kun je genieten   van een warm   zonnetje   onder je kerstboom;). De temperatuur  is gemiddeld   tussen 14 en 16  graden. Van  de  winter  merk   je   dus   eigenlijk  weinig in Albufeira.  Maar wat kun je allemaal doen  tijdens de wintermaanden  in Albufeira?

Het  hangt  een  beetje  van  jouw persoonlijke   voorkeur  en uiteraard van je behoefte af,   maar  over  het  algemeen  is  er   voor   iedereen  wat   wils.  Overdag  kun je   een   prima  wandeling   maken   langs  de  zee met   je   blote   voeten   op   het   zand.  De   terrasjes   aan   het   strand   zijn   niet   allemaal   open. Er   zijn   genoeg   die   wel open zijn, waar je bijvoorbeeld na de wandeling een heerlijk glas verse sinaasappelsap   of   een  wijntje   met  een   hapje erbij kunt  drinken . Albufeira   heeft  iets   andere   sfeer   dan   in    de    zomermaanden.   Het   is   vooral   vooral    rustiger   aan   het   strand   en bij de restaurants, maar vooral de uitgaansgelegenheden  zijn   rustig.  Veel  bars   en discotheken zijn zelfs gesloten. Toch is   het   één  van  mijn   favoriete   plekken  om te bezoeken in de wintermaanden.

Categorieën:Portugal

Tagged as:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s