Proef de Portugese cultuur in Mangualde (Portugal)

Mangualde city

Gemaakt door TravelToplaceToBe

Je   kunt    natuurlijk   naar    de    toeristische   Steden   gaan   in  Portugal,  zoals  Albufeira,   Lissabon    of    Porto.  Toch   is   er   nog   veel   meer    te   zien   in   Portugal, dan alleen maar de bekende steden.  Wanneer    je   echt   de   lokale   cultuur   wilt proeven,  Dan  kun   je   ook   de   kleine  dorpjes/ stadjes   van  Portugal    bezoeken.

Mangualde  is   zo’n  Portugese   stad. Mangualde  is  wel  echt  een van  de  leukste stadjes   van  Portugal.  Wat  Mangualde zo fantastisch maakt  is  de veelzijdigheid  van  de stad  zelf,  maar  ook  de  ligging  van  de   stad. De  omgeving  van  Mangualde is  absoluut   de  kers  op   de taart. In   het   centrum  van  Mangualde kun je bijna  alle  moderne  faciliteiten vinden. B.v   auto  huren, hotel,  zwembad,  maar  ook  een vakantiehuisje  kun  je  vinden. Van een  grote villa  tot  een budget vakantiehuisje. Wil  jij  uit   eten  gaan?  geen   probleem   ook  dat  is  te  doen  in   Mangualde.  Verder vind je een   bank( pinautomaat)  en  nog  veel   meer faciliteiten . Deze  faciliteiten lijken   normaal voor ons,   maar   heel  veel   klein   dorpen  in    Portugal  hebben  deze faciliteiten   niet.  Naast  Het  gezellige  centrum  zijn er ook nog  om de stad heen  heel  veel   oude  en   prachtige   dorpen  te  zien.  Trek   je   wandelschoenen   aan  en ga lekker  op pad  en  verken  de    omgeving   van  Mangualde ‘-)

20170810_150716

Gemaakt door TravelToplaceToBe

 

 

DSCF8737

Gemaakt door TravelToplaceToBe

In  Mangualde  proef   je  nog  steeds  de   Portugese   cultuur   heel    sterk.  Het centrum van  Mangualde  heeft  zich de afgelopen  jaren  heel snel ontwikkeld naar een modern   centrum.  Er  zijn  niet  heel veel  toeristen te vinden  in  Mangualde.  Dat  komt  vooral   doordat   deze  prachtige   stad  nog  niet zo  goed   bekend   is  bij   de  toeristen.  De  meeste  toeristen   die   er  komen,  zijn   zelf     Portugezen   die   in  het    buitenland    werken   of   mensen    vooral   uit  Nederland,   België  of   Frankrijk   die   een    eigen    woning    in    de  gemeente    hebben.

Ben  jij  ook  in  Mangualde   geweest ? of  ga  je binnenkort  er  naar  toe laat jouw  ervaring achter  op   TravelToplaceTobe.

 

Categorieën:Portugal

Tagged as:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s