Cochem aan de Moezel ( Duitsland)

DSCN2924

Aan de   Moezel   ligt   Cochem.   Een   klein   stadje   met   een    fantastisch   centrum.  Maar wat ik   ook   zo    mooi   vind aan   Cochem   is   de   Rijksburg  ofwel  “Reichsburg”. De Reichsburg   ligt ongeveer 100 meter boven de stad en dient tegenwoordig   als   museum.  De   Poortgebouw    is    prachtig. Vooral     als je s´avonds   nog   één rondje kunt wandelen   rondom   de   Reichsburg.  Heel   misschien staat   de   Poortgebouw  tot   de late uurtjes   nog   open. Dan kun  je even   binnen   op   het plein van de Reichsburg  een kijkje   nemen. Haast je niet …Kijk   rustig   om   je heen en   ruik   de   geur van   de   geschiedenis   en   laat    je in de    tijd    terugleiden   door   de   prachtige   locatie. Van   uit   het     plein   heb   je ook   magisch   uitzicht   op   de   stad.

Cochem

 

 

 

Categorieën:Duistland

Tagged as: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s