laat je betoveren door Dubrovnik

DSCN4126Een    magische  stad  in zuid Kroatië!  Dubrovnik heeft alles.   Rust,   natuur,   zee  en uiteraard   de   prachtige   mooie     bergen.  Er    is   van   alles   te   zien   en te   beleven   in   het   historisch   stadscentrum.  Ook  in   de   omgeving    van   Dubrovnik   is    er   van alles  doen.  Maar   om  eerlijk  te  zijn,   je   krijgt  het   vooral   te  druk  met    ″ rondkijken″   in   het   historisch  stadscentrum.  Toen   ik   hoorde  dat   Dubrovnik   ″de Parel van   de   Adriatische   zee″  wordt   genoemd,    dacht   ik: dat zal dan  wel zo′n  overdreven  beschrijving.   Ik    heb   me volledig   vergist   en   ik ga   je   vertellen waarom  Als   je   door   de   stadspoorten   binnen   komt lopen,   dan   weet   je   dat de beschrijving   klopt.  Het  is   prachtig,  het  is mooi,   het  magisch en sfeervol.  De stadsgebouwen  zijn  goed bewaard  gebleven. Overdag    rondlopen  in   het  stadcentrum  is   heerlijk,  maar bewaar   nog   jou   energie  tot  de   avonduren  en  ga   lekker   dwalen   door   de  kleine   steegjes  in stad.  De   stad   in   de   avond   is  nog   mooier  dan  overdag.  Daarom    is   Dubrovnik   zeer   geschikt   voor   een romantisch  vakantie of   een   huwelijksreis.

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s