Camping Marina di Venezia

camping (2)
De camping Village Marina di Venezia ligt in Venetië   in   het   noordoosten   van  Italië.   Deze    top   camping ligt   ook n  nog   eens   direct aan  de   Adriatische zee. Het is geen gewone camping. Het is   een luxe   camping  die  geschikt   is voor oud   en  jong. De   Camping     beschikt   over  veel  en    goede  voorzieningen.  Mijn   ervaringen  met deze camping   is  meer   dan  goed.  De  camping   heeft   een fijne sfeer.  Overdag kun je heerlijk  zwemmen in de zee of in het  zwembad van de camping. Verder wordt   er   van   alles   georganiseerd voor jong en oud.   Bijvoorbeeld   yoga, zumba   en  nog    veel meer     sportieve   activiteiten. Ook   kun  je  heerlijk  eten  bij  het   nabijgelegen   restaurant. Het  eten    is vers.   Het   eten   is   fris,  vers   en  lekker.

Bij de camping is er ook ruimte voor dance liefhebbers. De dansruimte is op het stand direct aan de zee. Er is een bar, dansvloer, dj  en uiteraard kun je allerlei verschillende   cocktails  bestellen   aan   de   bar.  Het   is   een   prachtige   locatie   en je  bent   zo   in  de   romantische   stadscentrum   van   Venetië,   via  een korte,  maar   interessante boottocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s