Nationaal park Krka in Kroatië

park krka (8)
Ben je in Split of in de omgeving? Dan kun je het bijna niet laten om dit adembenemende   park   te    bezoeken. De    weg    van   uit   Split er naar toe is al een feestje!  Het  Nationale    park   Krka  is  het  7de  park   van   Kroatië.  In  dit park   vind   je    heel  veel    verschillende    watervallen.    In   totaal 7; ook toevallig! De   park   is    absoluut    geen    klein    park. Dus    neem    er  een   hele dag   voor als je alles op je    gemak  wilt   bekijken. De   watervallen   hebben  allemaal   een   naam   en de   bekendste    waterval   heet   Skradinski    buk.  Wat   ik   persoonlijk    allerleukste  vond in dit park, is  dat men in de   waterval  kan  zwemmen.  Naast   zwemmen   kun   je ook   genieten    van de uitzichten. In   dit   park   vind   je   ook   verschillende   soorten  dieren.

park krka (2)

Categorieën:Kroatië

Tagged as:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s