Wandeltocht naar de Dão

DSCF8757

De   Dão    is   de    moeite    waard   om   te   bezoeken.   Als   je   een   keer   in Mangualde   of   Viseu   bent  breng dan een bezoekje aan de Dão.  De Dão is een wijnregio   in   het   binnenland  van   Portugal   ook wel  een van de oudste wijngebieden  in   Portugal.  Een wandeltocht naar de river  de Dão van uit Mangualde  is  lopende   zeker   te  doen.  Zorg  wel  dat  je  water  en  wat  eten  mee neemt. De  terugweg  is vooral zwaar, omdat  je   dan   al   wat   moe   bent.  Zeker  in  de zomerperiode  is  de   temperatuur   tussen de 30 en 35  graden. Dit maakt de wandeltocht   extra   zwaar voor   beginners. Voor de   natuurliefhebbers   is   dit   gebied prachtig om te wandelen. Onderweg kun je genieten van verschillende wijngaarden,  vijgenbomen    en   vooral   heel   veel bramen. In  de   river   kun    je    heerlijk   zwemmen. Let  wel  op!   ( Door   een   aangelegde  stuwdam  is   de  Dão daar)   breed   en   diep.  Wil   je naar de  Dão   of   ben   je al  een   keertje   geweest ?   deel  jouw   ervaring  met  ons.

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s