Vriendschap en reizen

Op reis gaan met je vrienden is de leukste en de grappigste reis  die  je mee kunt maken.  Zo′n  reis kan de vriendschap een boost geven. Je bent  dag en nacht met elkaar en samen bezig en je leert daardoor veel over elkaar. Meer dan je normaal gesproken thuis zou kunnen leren in een heel  korte tijd. Mijn ervaring is dat je meer naar elkaar toe groeit. Je gaat veel met elkaar delen en je leert elkaar op een nadere manier kennen. Daarom is het ook echt de  moeite  waard  om  samen  met  je vriendin/vriendinnen of  vrienden op reis te gaan. Heb jij een bijzondere reis meegemaakt met je vriendinnen of vrienden? laat het ons weten op TravelToPlaceToBe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s