Tea Room-Theehuis Maria Antonieta

Mangualde cityWil jij gezellig thee drinken tijdens je vakantie in Mangualde ? Dan kun  je  dat tegenwoordig  ook doen bij  Maria  Antonieta. Theehuis   Maria  Antonieta  bevindt  zich midden in het centrum van Mangualde  (Portugal). Naast dat  je  van  prachtig uitzicht  op  de  waterfontein kunt genieten, kun je ook allerlei soorten thee bestellen. Ook  een  heerlijk  stukje  taart  dat  prachtig   wordt geserveerd is de moeite waard om uit te proberen.  Als je van taart houdt😉

Mangualde heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een dorp naar een modern klein en bijzonder centrum. Een centrum waarin je nog steeds de Portugese cultuur kunt ervaren.  Ondernemingen zoals Maria Antonieta dragen bij aan de ontwikkelingen die deze prachtige stad doormaakt.

Parkeren is aan de overkant gratis. (Op bepaalde tijdstippen ongeveer 50 cent) Gratis wifi is ook belangrijk 😉 En er is altijd iemand die Engels spreekt. Ik  vond het een heel fijne plek om Thee te drinken en te relaxen tijdens mijn vakantie. Ben jij ook hier geweest? laat het ons weten, want TravelToPlaceToBe is benieuwd naar jouw ervaring.  Hier vind je extra informatie en foto’s  Maria Antonieta Theehuis

20160816_220039              20160816_220606

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s