Logeren bij de boer in Bergheim

Salzburg  is  een  heel mooie  grote  stad. De  omgeving  van Salzburg  vind ik  persoonlijk  nog  mooier.  Tijdens  ons bezoek aan Salzburg hebben we bewust gekozen  om  vooral  buiten  de  stad  te  verblijven. Vooral  vanwege   de   natuur.  De  bergen  zijn hier  prachtig  om  te  zien.  In  de lente is  de natuur hier  adembenemend. We  logeren  dan  ook bij de boer  in  Bergheim  om  zo  dicht  mogelijk  bij  de  natuur  te  blijven.  Bergheim is een gemeente in Salzburg  (Oostenrijk ) Na  het  ontbijt  gaan  we  de  bergen  op. Gedurende  de  hele  tocht hebben we  mooi kunnen genieten van de natuur. Het  is  heerlijk  rustig  en daardoor  krijg  je  alle   geluiden   van   de  natuur   mee. Dat  voelt  rustgevend!

IMG_7397              salzburg 1

Er is oneindig veel te wandelen in Bergheim en in de omgeving. Je kunt een bergwandelgids  nemen of  lekker   de mooiste  wandelroutes   zelf   gaan  ontdekken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s