Eindeloos genieten in Serra da Estrela…. Portugal

Serra  da   Estrela  is  een  paradijs  op   aarde,  vooral   voor   de   natuurliefhebbers.  Je  kunt  zwemmen  in   de  stuwmeren, wandelen langs  diverse  wandelroutes,  kamperen  bij   diverse  campings,   fietsen    en  traditionele  dorpen  bezoeken.  Heb  je  niets   met  sportieve  activiteiten   en   zoek   je  vooral   rust?  die  vind   je   zeker   in Serra  da  Estrela.  Dit natuurpark  is  prachtig  en  zit vol met  olijfbomen, notenbomen, sinaasappelbomen, wijngaarden en kastanjes.  De temperatuur   is heerlijk  fris  tussen  de   bergen,  dus   je   hebt    het   nooit   echt   te   warm  hier.  De  lucht  is  zuiver  en   schoon.   Serra   da  Estrela    is   verrassend   mooi   door haar schoonheid en cultuurlandschappen.  Serra  da  Estrela   is  een   natuurpark,  maar   geen   afgesloten   park  zoals   veel   mensen   in   eerste instantie denken. Ondanks  dat  het  in de  zomerperiode   redelijk  druk  is,   vind   je   altijd   en   zeker   genoeg  rustige   en   stille  plekjes   om   weg   te  dromen.   Dat  hebben   we   allemaal    wel    eens   nodig.   zo′n   momentje    alleen    met    je    eigen   gedachten.

20160810_160805

Stuwmeer in Serra da Estrela

 

20160810_143750

Sierlijke  landschap in Serra da Estrela

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s