Cultuur proeven in Andalusië

Het    mooie    Andalusië    ligt    in    zuid  Spanje.  Er    zijn  3   grote   steden   die   zeer geschikt     zijn   voor   een    stedentrip:   Granada,   Sevilla    en   Córdoba. De      Andalusische     steden     met   elk   hun    eigen   sfeer.   We     hebben    deze     3   steden    bezocht     met   heel    veel   plezier    en   ongelooflijk   veel     genoten    van   het  klimaat,   sfeer   en   cultuur  bij   alle   3  steden.  In   Andalusië    vind   je    verschillende   culturen     terug.  Onder    andere:   Joods,   Turkse  en  Arabische    invloeden.    Córdoba    is     onvergetelijk.   In   Córdoba    vind   je    ″ La  Mezquita ″  Dit  is   een grote  moskee   in    Córdoba.     Het    is   een   van    de    historische    schatten   van   Spanje.  De    moskee     is      een     prachtige  ontwerp.

Granada   is   dramatisch   mooi. De  Arabische  invloeden zijn op verschillende plaatsen   te  zien.  Met    name   in    de   vele   paleizen   die   de    stad   heeft.  Wanneer   je   in    Granada    bent   vergeet    niet    om   Alhambra    te    bezoeken.   Alhambra   is  de absolute    topattractie    van   Spanje.  Om  Alhambra   te  mogen  bezoeken,   moet  je  vooraf   een   ticket    kopen.     

Granada,Sevilla, Cordoba (32)               IMG-20160803-WA0007              IMG-20160803-WA0004   Granada,Sevilla, Cordoba (3)              Granada,Sevilla, Cordoba (9)           Granada,Sevilla, Cordoba (18)

Sevilla    is    betoverend!  heeft   eigen  charme    en   schoonheid.   Sevilla    is    een  geweldige  stad    ook   wat   betreft   eten   en    drinken.  Lekker    eten   en  drinken     hoort     bij    de    magische    sfeer   en    klimaat     van   de   stad.  In    Sevilla   vind       je   heel    veel    tapasbars     van     een   uitstekende  kwaliteit.   

Staan   deze    prachtig   steden   op    jouw    bucketlist ? of   ben   je   al   geweest? deel jouw    verhaal    op  TravelToPlaceTobe.

 

Categorieën:Spanje

Tagged as: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s