De meest gefotografeerde dorpen ter wereld

Cinque   Terre   in   Italië    is   misschien   wel   de   meest   gefotografeerde   dropen   ter wereld.   Tijdens    een   vakantie     in   Cinque   Terre    hebben   we   de   5     kleurrijke    dorpen    met    heel     veel    bewondering   mogen    bekijken.   Rondreizen  tussen   de   5   dorpen  is   echt  een   leuke   trip! .  Cinque   Terre bestaat  uit 5 dorpen:   Riomaggiore,    Corniglia,    Monterosso al Mare,  Manarola   en  Vernazza.

De    huizen    hebben   verschillende    kleuren   en    zijn   tegen   de   rotsen   gebouwd met    uitzicht   op   de   blauwe   zee.  We   hebben   over   het   kustpad    gewandeld   en dat    was   super   spannend.   Eigenlijk   loop   je    steeds     tegen   de   rotsen    aan.  Er  zijn   wel   genoeg   plekken    onderweg   om   even   uitrusten   en   verder   te   genieten   van   de   uitzicht.  Als   je  van   avontuur   houdt    moet je  minstens een wandelroute    nemen    tussen    een    van   de   dorpen.

Cinque   Terre    wordt     massaal    bezocht  door   toeristen.  Het    zijn er   zoveel     dat    de    toegangswegen    tot    Cinque     Terre    worden    gecontroleerd    door    een  speciale   apparatuur   die   het     aantal   tickets     van     de    bezoekers   telt.  Cinque   Terre  vond  we   echt   een   romantische  plek.  Dat   komt    door   de   uitzichten,  blauw   zee    en     gekleurde    huisjes.

2 Comments »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s