De middellandse Zee aan de boulevard van Nice

De   relaxte    sfeer   en   de   diepblauwe    zeewater    vind    je    in    Nice.   In   Nice    is   er    altijd   wel   ruimte   om   tot    rust   te   komen.  Van    uit   de   boulevard    kun    je genieten   van    het    uitzicht    op    de    middellandse    Zee.   De    stad    heeft    een hele   leuke  en   oude    centrum   ( Le Vieux Nice)    met   smalle    steegjes.  Voor de  cultuurliefhebbers   is    Le    Vieux   Nice   geweldig    om    te    bezoeken.  In   juli   en   augustus   is   de   stad   erg   druk   en   kun   je   beter   rekening   mee   houden.   Als   je   in   Nice   bent,   kun   je    niet  om  de   Promenade    des    Anglais    heen.    Ga lekker     wandelen    over   de    beroemde   boulevard.  De   boulevard   is   8   kilometer  lang.

 

 

 

Categorieën:Frankrijk

Tagged as: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s