Hier werden de scenes uit Game of Thrones opgenomen

Split  is   perfect   voor   zeilvakantie   of   strand    vakantie.   De   zomermaanden   zijn ideaal    om   Split    te    bezoeken.   Je    bent   van uit   Amsterdam  rechtstreeks  binnen   3   uur   ongeveer   in   Split. Fietsen    in   Split   is    gewoon    ideaal   om   te   doen. Het   is    goedkoop   en   absoluut  de   prefect   manier   om   de   stad  te    verkennen.  Split   is   een    mooie    stad   met   veel    smalle    straatjes    en    pleinen   in het    oude   centrum.  De  hotels   zijn   heel   goedkoop,  als   je   goed   op let.   Het   is   dus   helemaal     niet   nodig   om   veel   te   betalen   voor   je    hotel.  Ook   eten   en drinken   is   niet   duur   in   Split.   In  de   ommuurde    stad   liggen   de   prijzen    wat hoger,   maar  te duur   is   het   zeker   niet.   Verder  kun  je  gaaf   boottochten   maken   vanuit   Split   naar   de   omliggende   eilanden. In   split  heb  je  veel mogelijkheden   om   veel   te  ondernemen.

Categorieën:Kroatië

Tagged as: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s