Dit kun je doen bij de river de Dão in Portugal

Wij   hebben   op   TravelToPlaceToBe   eerder   een  stukje    geschreven    over   de   river   de Dão Wandeltocht naar de Dão.  Maar   wat   kun   je  allemaal   nog  meer   doen    bij   de   Dão  behalve    wandelen ?

Onze   startpunt   deze   keer    is   een    kleine  dorpje…  Fagilde.  Op   een   halfuur    rijden    vanuit    Fagilde    ligt   het    prachtige   stuwmeer.   Je   kunt   hier   naast    wandelen   in   de   omgeving   ook    heerlijk   zwemmen,    fietsen,    lekker    ontspannen    in   een   van   de   hangmatten   aan   het    water,  kanoën,  waterfietsen,   Picknicken   met    een   fles   wijn   van    de    Dão-wijn.   Omdat   de   regio   niet    zo    toeristisch      is,   kun    jij    genieten    van   alle   rust.  Onderweg   naar   de  stuwmeer  geniet    je    van    de natuur,    wijngaarden,   dorpjes,    en    uitzicht    op    bergen    en    dalen.   Bij    de    nabijgelegen    restaurant   kun    je   ook  iets   eten   of    drinken.

DSCF8757

 

Categorieën:Portugal

Tagged as: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s